Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home3/rthe9177/public_html/sperantabioxim.ro/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home3/rthe9177/public_html/sperantabioxim.ro/wp-includes/plugin.php on line 579
Clinica Oftalmologie - Analize, Tratamente - Speranta Bioxim

Clinica Oftalmologie – Analize, Tratamente

Chirurgie oftalmologica de performanta!
Numai omul care nu vede bine lumea inconjuratoare poate sa inteleaga cel mai bine ce inseamna o vedere normala.
Nu intamplator dupa restabilirea vederii, in culmea fericirii, cei care au fost in cauza vorbesc ca despre o a doua nastere.

IRTC “Microchirurgia Ochiului”/ Eye Microsurgery IRTC
Filiala Cebocsary a IRTC (Intreprinderea de Stat Tehnico Stiintifica) “Microchirurgia Ochiului” din Federatia Rusa este deschisa la initiativa acamedicianului S.N. FEODOROV.
In anul 1959, aici a fost facuta prima operatie de cristalin artificial. Operatia efectuata de Sviatoslav Fyodorov, membru de Stiinte Medicale, director general al Complexului “Microchirurgia Ochiului”.

oftalmologieZilnic aici sunt primiti 100-150 pacienti, atat autohtoni cat si straini. In momentul de fata oftalmologii clinicii efectueaza practic toate operatiile existente in lume si pe langa acestea , chiar operatii ale caror metode au fost elaborate la Centrul din Moscova si care se efectueaza doar in cadrul “Microchirurgia Ochiului” ca exemplu, inlocuirea concomitenta a irisului si a cristalinului.
O atentie deosebita o merita tratarea cataractei cu implantarea diverselor modele de lentile intraoculare (12 modele).

Indepartarea cataractei se face prin facoemulsificare cu laser sau ultrasunete si fac o fragmentare mecanica cu acces prin tunel, la care dimensiunea taieturii reprezinta doar 3,2 mm fata de cei 10-12 mm traditionali si in cele mai multe cazuri fara aplicarea copcilor. Acest lucru permite indepartarea formelor incipiente de cataracta, reducandu-se in mod considerabil perioada de recuperare post operatorie.

Se efectueaza cu succes operatii de:

corectie a strabismului
transplant de cornee
glaucom
vasoreconstructie
metoda originala de tratare a keratoconusului, etc.

Utilizarea vitreotomului de ultima generatie permite tratarea eficienta a hemoragiilor corpului sticlos, precum si a formelor severe de dezlipire si alte afectiuni ale retinei.

Sectia de tratament cu laser este de asemenea foarte bine dotata cu:

laser bidiodic
laser cu argon
laser IAG

Cu ajutorul acestor echipamente se efectueaza operatii pe retina in cazul modificarilor distrofice ale acesteia, in caz de diabet, miopie, glaucom, etc.

Corectarea miopiei, prezbitismului si astigmatismului se face prin metodele:

LASIK
Lasek
FRK
EximerLaser (Microscan 200)
Termokeratoplastiei laser
LIK-100
Glasser

Acestea sunt metodele cele mai performante, rapide si fara durere in eliminarea miopiei , prezbitismului si astigmatismului.

Filiala Cebocsary CTSI “Microchirurgia Ochiului” este o clinica de stat , cu traditiile si istoria sa , care ofera siguranta si este dotata cu echipament ultramodern de ultima generatie. Controlul activitatii clinicii se face de catre CTSI “Microchirurgia Ochiului” din orasul Moscova si de catre Ministerul Sanatatii al Federatiei Ruse.

Calificarea inalta a medicilor atrage pacienti straini din America, Germania, Turcia, Romania, Ungaria, etc.