Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home3/rthe9177/public_html/sperantabioxim.ro/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home3/rthe9177/public_html/sperantabioxim.ro/wp-includes/plugin.php on line 579
Tratamente Oftalmologice - Speranta Bioxim

Tratamente Oftalmologice

Vederea este mai presus de orice !

Numai omul care nu vede bine lumea inconjuratoare poate sa inteleaga cel mai bine ce inseamna o vedere normala.
Nu intamplator dupa restabilirea vederii, in culmea fericirii, cei care au fost in cauza vorbesc ca despre o a doua nastere.
Filiala Ceboksari a intreprinderii de stat Complexul Tehnico – Stiintific Intersectorial ” Microchirurgia Ochiului ” este deschisa la initiative academicianului S.N. Feodorov.

In anul 1959, aici a fost facuta prima operatie cu implant de cristalin artificial. Operatia a fost efectuata de Sviatoslav Fyodorov, membru al Academiei de Stiinte Medicale, director general al Complexului de Microchirurgia Ochiului.

Zilnic sunt primiti 100 – 150 pacienti, atat autohtoni cat si straini. In momentul de fata, oftalmologii clinicii efectueaza practic toate operatiile existente in lume si pe langa acestea chiar si operatii ale caror metode au fost elaborate la Centrul din Moscova si care se efectueaza doar la CTSI Microchirurgia Ochiului de exemplu, inlocuirea concomitenta a irisului si a cristalinului.

O atentie deosebita o merita tratarea cataractei cu implantarea diverselor modele de lentile intraoculare ( 12 modele ). Indepartarea cataractei se face prin facoemulsificare cu laser sau ultrasunt si fac o fragmentare mecanica cu acces prin tunel, la care dimensiunea taieturii reprezinta doar 3,2 mm fata de cei 10-12mm traditionali si in cele mai multe cazuri fara aplicarea copcilor.

Acest lucru permite indepartarea formelor incipiente de cataracta si reduce in mod considerabil perioada de recuperare. Se efectueaza cu succes operatii de corectie a strabismului, a fost dezvoltata o metoda originala de tratare a keratoconusului, transplant de cornee, vasoreconstructie, glaucom, etc.

Utilizarea vitreotomului de utima generatie permite tratarea eficienta a hemoragiilor corpului sticlos precum si a formelor severe de dezlipire si alte afectiuni ale retinei.
Sectia de tratament cu laser este de asemenea foarte bine dotata: cu laser bidiodic, cu argon si laser – IAG. Cu ajutorul acestor echipamente se efectueaza operatii pe retina in cazul modificarilor distrofice ale acesteia in caz de diabet, miopie, glaucom, etc.

Corectarea miopiei, prezbitismului si astigmatismului se face prin metodele Lasik, Lasek, FRK cu echipamentul eximerlaser Microscan 2000 a prezbitismului si astigmatismului prin metoda termokeratoplastiei laser cu echipament LIK – 100 si Glasser. Acestea sunt metodele cele mai performante, rapide si fara durere in eliminarea miopiei, prezbitismului si astigmatismului. Filiala Cebockari CTSI “Microchirurgia Ochiului” este o clinica de stat cu traditiile si istoria sa care ofera siguranta si este dotata cu echipament ultramodern.

Controlul activitatii clinicii se face de catre CTSI “Microchirurgia Ochiului” din orasul Moscova si de catre Ministerul Sanatatii al Federatiei Ruse.
Calificarea inalta a medicilor atrage straini din America, Germania, Turcia, Romania, Ungaria, etc.

fedorov1

Directorul general al Complecului Tehnico Stiintific “Microchirurgia Ochiului” – Nicolae P. Pastaev

fedorov2

S.N. FEODOROV printre managerii actuali (loctiitorul directorului pentru relatii economice externe al filialei Cebocsari E.A. Urgalkin si directoarea reprezentantei filialei Cebocsari in Bucuresti, Romania – Gina Tanase